Hi, I am Cristina, a journalist passioned about interior design and the world of colours.

Tuesday 30 October 2012

O noapte de groază: Cum să ne decorăm casa de Halloween

Deşi este o sărbătoare importată din străinătate, Halloweenul este o ocazie minunată pentru a ne distra. Dacă găzduiţi o petrecere de Halloween sau pur şi simplu doriţi să aveţi casa decorată tematic, iată câteva sfaturi.

Halloweenul este momentul când toate spiritele ies la suprafaţă, iar noaptea devine una de groază. Aşa că tematica trebuie să fie una înfiorătoare. Dacă aveţi copii, este de preferat să folosiţi decoraţiuni amuzante, pentru a nu-i speria prea tare.

Culoara preferată a Halloweenului este portocaliul, din cauza celebrului dovleac-simbol al sărbătorii, dar puteţi folosi din plin şi negru, gri şi alb.

Dintr-o casă pregătită de Halloween nu trebuie să lipsească dovleacul. Puteţi să îl folosiţi întreg sau sculptat. Sculptarea dovleacului este şi o activitate distractivă care poate fi făcută împreună cu copiii sau prietenii. Dovlecii sculptaţi rezistă aproximativ o săptămână pe post de decoraţiune, în timp ce cei întregi rezistă chiar o lună. Puteţi amplasa dovlecii fie în casă, fie în exterior, pe treptele locuinţei.

Pentru un efect deosebit, puneţi luminiţe în interiorul dovleacului.

Tematica de Halloween este completată şi de elementele specifice toamnei - flori şi frunze uscate, ghinde sau castane.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/o-noapte-de-groaza-cum-sa-ne-decoram-casa-de-halloween-foto_51029.html#ixzz2AoFA4ngo












No comments:

Post a Comment

Social

Find us on Facebook and Pinterest

Total Pageviews

Translate

Contact us

Name

Email *

Message *